Tarieven:

Reading:

Een reading (met verslag van 2 à 3 A4-tjes) kost €27,50 (incl BTW). Dit bedrag dient vooraf te worden overgemaakt en kan via de mail of telefonisch worden aangevraagd. Het is mogelijk om de reading toegelicht te krijgen in een 10 minuten gesprek. Dit gesprek kan in de praktijk maar ook via Skype of zelfs telefonisch plaatsvinden (hier zijn geen extra kosten aan verbonden).

Indien u een specifieke vraag beantwoord wilt hebben via de reading, dan kunt u deze voor uzelf noteren (niet doorgeven) en zullen we achteraf via een toelichtend gesprek aan de hand van de reading de vraag beantwoorden. Hieraan zijn  €10 euro extra kosten verbonden i.v.m. de langere besprekingstijd. Gaarne dit vooraf wel doorgeven, i.v.m. in plannen van de extra tijd.

Behandeling:

Een behandeling vind in principe plaats in mijn praktijk in Geldermalsen. Bij vertrek wordt u de rekening aangeboden. Betaling kan alleen contant en dient aansluitend aan de behandeling te worden voldaan.

Behandeling:  € 60,00 euro per uur (incl. BTW)

geen pin

Contact

Openingstijden

De praktijk is geopend maandag t/m vrijdag tussen 9 en 15.30 uur

U kunt een afspraak maken per telefoon: 06 – 46 40 47 23

Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, spreek dan uw naam en nummer in op de voice mail. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt U eerst kennismaken en/of uw vragen stellen? 

U kunt uw vragen telefonisch of via de mail stellen. Het mail adres is info@praktijkvanderovaart.nl

KvK: 52760332

BTWnr: 17357107B012270

Stichting GezondZorg-licentienummer: 1390

N.B. Houd u bij het annuleren van een afspraak er rekening mee de afspraak 48 werkuren van te voren te annuleren, zodat de gereserveerde tijd niet in rekening wordt gebracht en een andere patiënt van de wachtlijst uw plaats kan innemen

praktijkruimte 1