Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)
 

Een faxmachine voor (levens-)inzichten

Posted · Reactie toevoegen

De vraag die klanten mij vaak stellen is: waarom loop ik vast in mijn leven?. Wat gebeurt er in mijn leven waardoor er zoveel misgaat (op het gebied van bijv. werk of relaties) of waardoor het mij niet lukt om te bereiken wat ik wil. Kan je mij helpen of inzichten geven?

En dat is precies wat ik kan met de readingen die ik geef, inzichten geven en daarmee iemand helpen. Ik kan laten zien wat er op dit moment speelt in iemands leven, ergens een andere kijk op geven of het vanuit een ander standpunt laten zien.

De gidsen

Nu ja, dat kan ík niet, maar de gidsen kunnen dat wel. Zij hebben (aan de andere kant van de sluier) dat overzicht en kunnen daardoor heel goed datgene doorgeven van iemand nodig heeft. Ik ben niet meer (of minder) dan de faxmachine die de boodschap doorgeeft. En dat probeer ik op een zo zuiver mogelijke, eerlijke, open en authentieke manier te doen. Het is mijn uitdaging om de boodschap zo goed mogelijk te vertalen, uit te duiden en uit te leggen. Meer niet….

Wat ik dus niet kan (én ook niet wil) is de toekomst voorspellen. Of bepalen wat de klant met de boodschap doet en of hij of zij dat goed doet. Dat ligt bij de klant zelf en heeft alles te maken met de bereidheid om zelf aan het stuur van je leven te (willen) staan, de maskers afdoen en zelf eerlijk en open naar je eigen aandeel in het leven te kijken. We leven tenslotte in een wereld van vrije wil en ik kan (en wil) niet bepalen wat een ander doet.

Wat ik wel weet (en ook als feedback krijg van degenen die een reading hebben gehad), is dat het veel helderheid geeft, precies op het moment dat ze dat nodig hadden. Dat de reading veel inzichten gaf en ook houvast op momenten dat het leven even niet lekker loopt. Vaak blijkt een reading ook op een later moment nog heel waardevol te zijn. Soms als uitleg achteraf over wat er gebeurt is of als dieper inzicht en levensles.

Vaardigheden

Is dit hocus-pocus of spiri-wiri? Ik denk van niet. Ja, ik gebruik mijn vaardigheden van helderziend, – horend en – voelend zijn maar dit zijn vaardigheden die iedereen in meer of mindere mate bezit. Net als de vaardigheid van tekenen of pianospelen. Het zijn vaardigheden die met veel oefening en training beter worden. (Ook Picasso en Mozart hebben moeten oefenen eer ze kunst baarden). Al helpt een stukje aanleg, interesse en passie zeker mee. En die passie en interesse heb ik zeker, dus ‘oefen’ ik graag.

Helaas zijn in, deze op ratio gerichte maatschappij, deze vaardigheden nog geen alledaagse bekwaamheden. En hangt er een sluier van mystiek en afkeer omheen (onbekend maakt onbemind). Dat zou ik graag anders zien. Ik wil mensen laten ervaren hoe waardevol onze intuïtie is. En hoeveel we er op mogen vertrouwen. Dat is de eerste stap in het contact leggen met je eigen gids. En écht, ik kan je uit eigen ervaring vertellen, zij hebben beter overzicht over het leven vanuit waar zij kijken.

Giselle van de Rovaart

http://praktijkvanderovaart.nl/werkwijze/

http://praktijkvanderovaart.nl/ervaringen/

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart