Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)
 

Humor van de Gidsen

Posted · Reactie toevoegen

Ik geniet in mijn dagelijkse werk misschien nog wel het meeste van het contact dat ik mag hebben met de spirituele wereld. Het is een wereld waar ik altijd rust, liefde en vrede ervaar, hoe lastig het hier op Aarde soms ook is. Er is altijd een luisterend oor, vol begrip, zonder oordeel en vol onvoorwaardelijke liefde. Ik wordt er echt heel gelukkig van.

Respect

Ik neem mijn werk en het contact met de gidsen altijd heel serieus en als typisch HSP-er* ben ik ook erg contentieus. Maar vergis je niet, ze hebben ook veel humor aan de andere kant van de sluier. Altijd respectvol, merk ik, maar lol hebben ze zeker. Nu hou ik zelf erg van humor en een ieder die me kent, weet dat ik het heerlijk vind om te lachen. Er is niets zo heerlijk als wat humor om alles weer even te relativeren.

In het begin, toen ik net contact had met mijn gids(en), was ik altijd nog wat benauwd om grapjes te maken. Bang dat ze dat als respectloos zouden ervaren (alsof zij de intentie van de grapjes niet zouden kunnen doorvoelen 😉 ). Maar inmiddels weet ik dat ze zelf ook meer dan genoeg humor hebben; respectvolle, heerlijke humor.

Latijn?

De laatste keer dat ik kon genieten van hun humor, was aan het eind van een reading die ik voor een cliënt deed. Op dat moment begreep ik van hen dat de reading klaar was maar dat er nog wel een boodschap voor mij was.

Nu vind ik het leuk om mezelf in mijn werk uit te dagen om me te blijven ontwikkelen. Zodat ik een steeds beter doorgeefluik vorm voor de boodschappen van de gidsen. Welnu, die uitdaging kreeg ik van hen.

Ze gaven mij een zin in een (voor mij) compleet vreemde taal. Daarom heb ik de zin fonetisch opgeschreven en vervolgens opgezocht in Google vertaal. Het bleek het meest op Latijn te lijken en er kon door Google vertaal een zin uit gemaakt worden, tot mijn grote verbazing (voor degenen onder ons, die daadwerkelijk Latijn schrijven en spreken: ik begrijp dat ik het waarschijnlijk niet goed geschreven heb en dat Google het misschien niet helemaal juist vertaalt, maar het gaat uiteindelijk alleen om de boodschap voor mij).

Vrij vertaald staat er dat het spirituele dat geschreven wordt in de pers (media) hun vermaak geeft. Oftewel Lichtdruppels** vinden ze leuk en ze hebben er plezier aan. Geweldig toch, om te zien hoe ze mij deze informatie geven. Ik vind het erg grappig te merken hoe ze mij uitdagen om extra goed te luisteren en me vervolgens een vreemde taal proberen te laten spreken. En tegelijkertijd voelt het ook een beetje als een goedkeuring.

In elk geval vinden de gidsen de gedichten en schrijfsels op Lichtdruppels vermakelijk. En (correct Latijn of niet) dat is voor mij, de perfecte boodschap.

 

Giselle van de Rovaart

 

* HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon.

**www.facebook.com/lichtdruppels

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart