Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)

Ervaringen

 

Jos Hazekamp:

 Ik ben er heel erg blij met jouw reading, ondanks dat er veel (oud) verdriet bovenkomt, telkens als ik het weer lees. Maar ook blijdschap, vanwege de beloftes en de troost die het biedt. Erg dubbel allemaal, maar beslist wel goed! Je kwam met je reading precies op het goede moment! Nu moet alles een plekje gaan krijgen. Zal niet makkelijk zijn, maar wel nodig. En uiteindelijk goed.  Ik ben heel erg blij dat jij op mijn pad kwam om mij hierbij te helpen. Dus nogmaals dank je wel. Knuffel, Jos

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Nathalie Jochems (www.fancoach.be): 

Giselle,

Ongelooflijk. Onbegrijpelijk wat jouw reading met mij gedaan heeft. Deze testimonial heeft een tijdje op zich laten wachten door een woelige periode die na jouw reading aanbrak. Nu ik terugblik op ons gesprek en jouw geschreven tekst herlees, sta ik versteld van de waarheid dat hier in zat.

Je beschrijft een metafoor van een buikdanseres op energetische golven. Het bewegen op de energetische golven heeft me rechtgehouden tijdens deze woelige periode. Waarin ik mij vooral afstemde op wat er zich aandiende zonder te veel na te denken over wat goed of slecht was. Mijn buikgevoel, mijn intuïtie, de energetische golven, hoe je het ook noemen wilt, dit is wat mij heeft geleid.

Daarna kwam een stuk over oude denkbeelden die  nieuwe vormen krijgen. Wauw… Dit is wat er de afgelopen weken letterlijk plaats vond. Mijn oude denkbeelden over hoe we het leven dienen te leven kregen zo goed als een 180° wenteling. Wat ik leerde in mijn gezin van oorsprong toets ik aan wat ik nu leer over mezelf en het leven dat ik leef.

Daarna kwam voor mij het allerbelangrijkste… De oude dame die kijkt en zag dat het goed was. Hierbij voel ik zoveel rust. Dit geeft me vertrouwen, vertrouwen dat hoe het leven ook loopt, het is oké. Alles is oké.

Lieve Giselle, het gesprek met jou heeft me ontroerd. Ook al komt deze testimonial pas na 3 maanden, ik herinner het me als gisteren. De tranen liepen over mijn wangen door de herkenning van jouw woorden. Door de erkenning van mijn verhaal. De rust en warmte in je stem zorgden ervoor dat ik me veilig voelde en openheid ervaarde om al dan niet in te gaan op de dingen die je zei.

Dankjewel voor dit mooie moment en de heldere tekst nadien.

Knuffel,

Nathalie

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Jeannette:

Lieve Giselle,

De reading is een bijzonder ervaring en ik heb met verwondering en bewondering de reading gelezen en de aangereikte boodschap draag ik dagelijks met mij mee.  Het heeft mij geholpen meer bewust van mezelf te zijn en de ingeslagen wegen te blijven volgen.

Wat een prachtige competentie als je in contact kan komen met deze energieën. Ik hoop dat Giselle nog veel mensen helpt het goede pad naar innerlijke rust te blijven of te gaan volgen.

Jeannette

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Saskia Vaske (www.saskiavaske.nl) :

Ik heb de reading als waardevol en verrijkend ervaren.
De reading kwam voor mij op een moment dat ik echt even een steuntje in de rug én dieper inzicht nodig had in een aantal aspecten van mijn leven op dat moment.
Bij de reading voelde ik me gezien en liefdevol aangeraakt. Door de zorgvuldige benadering en integere professionele houding van Giselle voelde het voor mij veilig om van haar een reading te ontvangen. Tevens was er de hele dag rond de reading een verhoogde synchroniciteit, die me een extra bevestiging en bemoediging/vertrouwen gaf; Giselle’s reading was duidelijk ‘in the flow’ en onderdeel van een groter geheel.
Naast bevestiging en erkenning – wat heel fijn en soms ook wel ontroerend was- kwamen er ook thema’s en aandachtspunten naar voren die me aan het denken zetten en me meer bewust maakten van mijn situatie.
Heel belangrijk bij de reading was voor mij dat ik meer vertrouwen voelde om naderhand verder naar de kern te durven gaan kijken en er niet meer langer meer omheen te draaien (wat ik – vrij onbewust – wel aan het doen was). Dit werkte uiteindelijk bevrijdend. Giselle’s reading werkte als het ware als bemoedigende katalysator.
Giselle is transparant, beknopt en to the point, wat het prettig overzichtelijk houdt. Vanuit de reading kwamen ook nog een paar waardevolle tips en (vrijblijvende) adviezen naar voren waar ik concreet en praktisch meteen mee verder kon. Erg fijn.
 —————————————————————————————————————————————————————————————————————————
 Anne-Marie Hamming (www.volledigleven.nl) 
De reading was zeer raak en door de zorgvuldige en concrete uitwerking van Giselle stimuleert het ook er praktisch iets mee te doen. Vertrouwen op mijn innerlijke kracht en een pas op de plaats waren hierin kernwoorden. Het herinnerde mij weer even aan wat echt belangrijk is.
Dank je wel Giselle
 —————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Geerst Hulselmans:

Ik wist niet echt goed wat ik kon verwachten. Giselle heeft me meegenomen in een reis door mezelf op een rustige, aangename en vooral erg open manier. Het heeft me doen zien hoe het voor mij werkt in mijn leven, niet alleen als bevestiging, evenzeer als een soort leidraad en blauwdruk van wie Geert is. Het was helder en met veel liefde gebracht. Het bracht rust, begeestering en misschien vooral wel vrijheid. Dank je wel!

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Mandy:
Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf mijn twijfels had over het laten doen van een reading.
Ik vond het maar een vaag iets, wist niet wat ik me erbij voor moest stellen.Achteraf ben ik blij dat ik Giselle een reading heb laten doen.

Mijn vragen voor de reading hadden betrekking op mijn therapiepraktijk: Wat is er nodig om mijn praktijk verder te laten groeien en wat kan ik daarin doen? Giselle gaf me op zachte, zo puur en herkenbaar terug wat ik nodig heb en wat mijn valkuil is, als het aankomt op mijn praktijk laten groeien. Dank je wel hiervoor.

Mandy, Nijmegen

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Angelique Essenstam (www.kinderspirit.nl):

Lieve Giselle,

Jouw reading kwam eind 2016 als een cadeautje op mijn pad. Je hebt mij een prachtige reading gegeven die zowel in woord als beeld zo mooi helder, treffend en zuiver was. Het gaf mij onverwachts antwoorden voor waar ik nu in mijn leven sta en hoe ik naar mezelf mag kijken. Zo liet jij het samen met de engelen aan mij zien. Zo fijn dat je naast het prachtige verslag de tijd voor mij hebt genomen in een korte skypesessie om alles even door te nemen. Ik zag je als een aardse engel met de engelen om je heen. Prachtig! Dankjewel voor de mooie reading. Ik ga zeker nog vaker naar het verslag kijken als ik mocht twijfelen aan mezelf. Ik wens je nog veel mooie readings toe! 😉

Liefs Angelique

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Karina de Jong:

Ik vond de reading prettig, duidelijke uitleg, rustig gebracht. Wist niet zo goed wat ik van moest verwachten maar heb het als heel prettig ervaren.Ik kan zeker wat met het kunstwerk dat in balans is maar wel topzwaar. Dat ik goed voor mezelf moet zorgen en dat het evenwicht fragiel is. Het belangrijkste van de reading voor mij was dat het me bewustwording heeft gebracht van het fragiele evenwicht en dat ik goed voor mezelf moet en mag zorgen. Ook heeft het me zicht gegeven op mijn manier van ondernemen. Ben nog wat te voorzichtig (-:

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Joy Ligteringen (http://joyligteringen.com):

Ik heb de reading als bevestiging ervaren van wat ik al wist. Van de beelden die Giselle kreeg sprak de wolf mij vooral aan en wel de wolf die zijn roedel kwijt is en er naar zoekt.

De vraag waarmee ik de reading aanvroeg is niet beantwoord maar het kan zijn dat de boodschap is om het antwoord zelf te vinden.

Ik heb Giselle als integer en zuiver ervaren.

Joy Ligteringen

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

 

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart