Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)

Over Giselle

 

Vanuit mijn passie om mensen te helpen heb ik Praktijk van de Rovaart opgericht. Het is mijn droom en missie om (gevoelige) volwassenen en kinderen te ondersteunen op hun levenspad. In de hoop dat ze meer innerlijke rust en balans zullen vinden en daardoor ook meer plezier in hun leven. Want het leven is er tenslotte ook vooral voor om van te genieten.

Als HSP-er weet ik hoe overweldigend het leven soms kan zijn. Het is soms een hele kunst om alle aspecten in je leven in balans te houden en zelf je leven te creëren zoals je dat wilt.

Als ouder van een gezin met hoogsensitieve kinderen, zie ik ook hoe zij regelmatig een steuntje in de rug nodig hebben om zich staande te houden in deze maatschappij.

Mijn talent van helder zien, voelen en horen gebruik ik om zaken voor mensen te verduidelijken, hen te ondersteunen en hen bewust te maken van zaken die voor hen van invloed zijn op hun leven.

Het zijn mijn eigen (levens-)ervaring, bewustwordingsproces en inzichten die ik benut als ik iemand mag begeleiden om zijn levenspad. Ik reik suggesties aan, bied mogelijkheden en help iemand bewust te worden wat in zijn of haar hart leeft. Zodat deze persoon kan gaan kiezen om hiernaar te gaan leven en zelf de innerlijke rust en balans te gaan ervaren, die dat met zich meebrengt.

Giselle

Energetisch coach

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart