Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)

Voor wie

 

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad. In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

In de Praktijk Van de Rovaart bied ik hulp aan iedereen (jong en oud), die ervaren dat ze hulp kunnen gebruiken met hun emoties in het dagelijkse leven. Of die ‘niet vooruit’ lijken te komen of niet bereiken wat ze willen bereiken, ondanks al hun harde werk. Mensen die lijken vast te zitten in een situatie omdat ze bepaalde zaken niet verwerkt krijgen of om redenen die ze zelf niet overzien.

U kunt bijvoorbeeld last hebben van angst, verdriet, boosheid en/of frustratie of een gevoel van uitgeblust zijn en/of problemen met slapen of ontspannen. U kunt last hebben van stress gerelateerde klachten.  Het kan ertoe leiden dat u lichamelijke klachten gaat ervaren of niet goed of genoeg herstelt van uw ziekte. Of het herstel duurt veel langer.

U kunt de hierboven genoemde signalen ook herkennen bij uw kind. Ook zij kunnen last hebben van (onverwerkte) emoties waardoor zij niet lekker in hun vel zitten. Voor veel kinderen is het moeilijk om hun emoties te verwoorden. Hierdoor uiten kinderen deze emoties (vaak) op een andere manier bijvoorbeeld via hun gedrag (soms ook ongewenst gedrag).

Met de technieken die ik gebruik, help ik mensen bij bewustwording en/of verwerking van emoties en blokkades. Daardoor komen mensen dichter bij de kern van wie ze werkelijk zijn (hun ware zelf). Men krijgt weer lucht in het hoofd en het hart en voelt zich beter in balans. En dat geeft innerlijke rust.

Kijk gerust rond op mijn website. Als u er aan toe bent om geholpen te worden, dan ga ik graag samen met u (of met uw kind) op pad. Mijn praktijk is aangesloten bij de Stichting Gezondzorg (SGZ).

Mocht u vragen hebben of vastlopen en u afvragen of ik u kan helpen, graag beantwoord ik vragen via info@praktijkvanderovaart.nl

Ik hoor graag van u.
Giselle van de Rovaart.

 

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart