Heeft u vragen of interesse in een gesprek?

Klik hier en stuur een email om kennis te maken (gratis)

Werkwijze

 

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad. In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven. Want het leven is er tenslotte vooral ook om van te genieten

Ik loop graag een stukje mee mensen (en dus ook kinderen) op hun levenspad. De ene keer is dat korter, soms langer, afhankelijk van waar er op dat moment behoefte aan is.

De ene keer mag ik een reading doen om iemand te ondersteunen en van zaken bewust te maken, zodat deze persoon zelf weer verder kan. Of om aan ouders te laten zien wat er bij een kind speelt (met name als het kind zelf (nog) niet in staat is om dit duidelijk te maken).

Een andere keer loop ik langer mee en bekijk hoe ik deze persoon kan ondersteunen in het verwerken van (emotionele) situaties of bijvoorbeeld in het oplossen van blokkades, die het dagelijkse leven belemmeren.

Reading

In de reading (meestal 2 tot 3 A4-tjes) wordt er op een aantal vlakken (denk aan je thuissituatie, werk etc) duidelijkheid verschaft, inzicht gegeven of je duidelijk gemaakt van wat er speelt. Het gaat vaak om een stuk bewustwording. Soms laat het je een andere kant van een situatie zien. Als hooggevoelig indigo ben ik in staat om datgene wat onbewust speelt (een schaduwkant waar iemand evt. last van heeft) in het licht te zetten. Zodat het onbewuste bewust wordt en men ermee aan de slag kan.

Bij kinderen geeft het weer wat er speelt en vaak ook hoe het kind dit beleeft. Dit levert vaak verduidelijking van het gedrag van het kind op en handvatten om als ouders mee aan de slag te kunnen.

De reading is níet bedoelt om de toekomst te voorspellen, daar doe ik niet aan. Ik stel me open en krijg van gidsen door wat er op dit moment voor die persoon van belang is om te weten en verder te kunnen in deze situatie.

Het is wel mogelijk om een vraag aan je gidsen te stellen, van iets waar je mee zit, of wat er nu speelt (geen toekomst voorspellende vraag natuurlijk!).

Overige werkwijzen

Indien het gewenst is dat ik iemand langer ondersteun bij het verwerken van emotionele situaties of blokkades in het dagelijkse leven, maak ik gebruik van een aantal verschillende technieken:

Bioresonantie: bij deze techniek worden emotionele ballast verwerkt en blokkerende overlevingsstrategieën gecorrigeerd. Deze techniek is gebaseerd op de methodiek van Tom Stone (Human Software Engineering). Mijn ervaring is dat na enkele consulten de meeste mensen zich lichter en meer opgelucht voelen. Er ontstaat weer ruimte in hun hart en in hun hoofd.

Bij kinderen merk ik dat ze vaak direct na een consult opgelucht reageren. Kinderen reageren meestal meteen en ongecompliceerd. Ze overdenken alles minder en volgen meer hun gevoel.

Indigodruppels, healing arts liquid druppels, vitamine B12 zijn allen aanvullende technieken, die ik gebruik, gericht op het in balans brengen van emoties, het doen oplossen van blokkades en hervinden van iemand’s geestelijk en lichamelijk evenwicht.

Het bioresonantie apparaat

bioswing foto

Het is mijn droom en mijn missie om mensen te ondersteunen op hun levenspad.
In de hoop dat ze meer innerlijke rust zullen vinden, meer balans en daardoor meer plezier in hun leven.

Giselle Van de Rovaart